حضرت زهرا(س) یک شخصیت نامتناهی است
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: ارتباط حضرت زهرا (س) با والدین خود یک الگو بی نظیر برای نسل کنونی است که چگونه با پدر و مادر خود رفتار کنند. علاوه بر این به عنوان یک همسر نمونه و یک مادر بی نظیر در تربیت فرزندانش، معلمی مهرورز، فهیم، مهربان و راهنماست.
موسی الرضا کفاش معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت بزرگ بانوی گرانقدر جهان حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن که با حضور کارکنان دبیرخانه این شورا برگزار شد گفت: شخصیت حضرت زهرا(س) یک شخصیت نامتناهی است که می تواند برای همه افراد جامعه در تمامی جنبه های زندگی اجتماعی و فردی یک الگوی مورد اعتماد، اطمینان بخش و بی نظیر باشد.
وی افزود: حضرت زهرا(س) یک مادر نمونه و یک اصلاح گر اجتماعی عادل و منصف است.
کفاش اظهار داشت: انسان در زندگی پرهیاهوی امروزی که با مسائل مختلف دست و پنجه نرم می کند با توسل به سیره و منش اهل بیت، از جمله حضرت زهرا(س) میتواند بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی خود را مرتفع سازد.
وی تاکید کرد: انسان برای اینکه راه خود را گم نکند نیازمند یک الگو است تا چراغ هدایت و راهنمای او در مراحل مختلف زندگی باشد. حضرت زهرا یک الگوی تمام عیار برای بشریت است.
کفاش در ادامه اظهار داشت: در حدیث قدسی خداوند متعال می فرماید: لو لافاطمه لما خلقتکما، اگر فاطمه(س) نبود پیامبر(ص) و علی (ع) را خلق نمی کردم. یعنی اگر ایشان نبودند درخت نبوت و امامت ثمری نداشت. ثمر درخت نبوت و امامت به واسطه وجود مبارک و مقدس حضرت زهرا(س) است.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ابراز داشت: حضرت زهرا(س) میفرماید: من از دنیای شما سه چیز را دوست دارم؛ انفاق فی سبیلالله، تلاوت کتاب الله، النظر الی وجه ابی رسولالله. من انفاق در راه خدا، خواندن قرآن کتاب خدا و نگاه به صورت پدرم رسولالله را دوست دارم.
وی افزود: بندگی خدا، همسرداری، فرزند پروری، احساس مسئولیت اجتماعی، مدیریت زمان و برنامه ریزی امورات زندگی و.. از جمله خصایص و فضائل این بانوی بزرگ جهان است که در کتب مختلف به آن اشاره شده است.
کفاش با اشاره به اینکه با مراجعه به زندگی زهرای اطهر(س) ویژگی های فوق را به خوبی می توان مشاهده کرد، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) به عنوان یک انسان کامل در تمام شئونات زندگی به خدای یکتا تکیه می کرد و مسئولانه در فعالیت های اجتماعی و در دفاع از ولی خدا، حضرت امیرالمؤمنین (ع) وارد صحنه می شد.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه گفت: ارتباط حضرت زهرا (س) با والدین خود یک الگو بی نظیر برای نسل کنونی است که چگونه با پدر و مادر خود رفتار کنند. علاوه بر این به عنوان یک همسر نمونه و یک مادر بی نظیر در تربیت فرزندانش، معلمی مهرورز، فهیم، مهربان و راهنماست.
در ادامه این مراسم سرکار خانم دکتر فاطمه منتظری مدرس دانشگاه، پژوهشگر و كارشناس حوزه مطالعات زنان، به تبیین شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و اظهار داشت: شناخت و تحلیل مشی سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا(س) الگویی جامع و در بردارنده تمام وجوه لازم برای حضور مؤثر زنان در جامعه با حفظ هویت و شأنیت زن است.
وی افزود: حضور سیاسی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها نشان داد که یک زن با آگاهی و اتخاذ شیوه های مدبرانه می تواند در صحنه های گوناگون جامعه مشارکت موثر داشته باشد..
این مدرس دانشگاه با اشاره به احساس مسئولیت ایشان در قبال دیگران تصریح کرد: تبیین همه جانبه ابعاد زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها نقش موثر زنان در فعالیت های اجتماعی را روشن می کند و ابعاد وجودی این بزرگ بانوی اسلام می تواند به عنوان محوری برای برنامه ریزی های کلان فرهنگی جامعه باشد.
منتظری با تاکید بر اینکه باید با برنامه ریزی مناسب، نسل ضد را با خصائص و فضائل ائمه علیه السلام آشنا نمود گفت: هرآنچه که فرهنگ جامعه ما به آن نیاز دارد در سیره و روش زندگی این بزرگ بانوی جهان اسلام یافت می شود اما نحوه بیان آن نیاز زمان شناسی، زبان روز و متناسب با مخاطب دارد.