دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش:

کیفیت در مدارس معارف اسلامی بر کمیت ارجحیت دارد

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، مدارس علوم و معارف اسلامی را از مدارس باکیفیت وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: کیفیت در این مدارس بر کمیت ارجحیت دارد.​​​​​​​

محمود امانی‌ در حاشیه گردهمایی مدیران مدارس معارف اسلامی سراسر کشور در مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «رشته علوم و معارف اسلامی، یکی از گرایش‌های انقلاب اسلامی است و فرزندانی که در اینجا تربیت می‌شوند، عقبه انقلاب را تضمین می‌کنند».

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: «دانش‌آموزانی با علاقه و گرایش مذهبی و البته سخت‌کوش در حوزه علوم و معارف اسلامی جذب این رشته می‌شوند و معلمین و مدیران باعلاقه و باسوادی دارند».

امانی تصریح کرد: «هر یک از دانش‌آموخته‌های رشته علوم و معارف اسلامی در آینده، خودشان منشا اثر و قطعا در زمینه‌های مختلف موفق خواهند شد».

وی در خصوص سیاست راهبری وزارت آموزش و پرورش در خصوص مدارس معارف اسلامی گفت: «وزارت آموزش و پرورش در سیاست راهبردی منوط به مدارس معارف، غلبه کیفیت بر کمیت بسیار اهمیت دارد یعنی به دنبال این نیستیم که کمیت دانش‌آموزان این مدارس را افزایش دهیم بلکه به دنبال تقویت و تثبیت کیفیت تربیت دانش‌آموزان هستیم».

امانی خاطرنشان کرد: «در عین حال توسعه خیلی خوبی در سال‌های اولیه ایجاد مدارس طی شده استاولین مدارس معارف، مدارس شهید مطهری بودند و در مرحله دوم مدارس صدرا و همین طور مدارس هدی و حوزه علمیه خواهران و... اضافه شدند».

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص ظرفیت مدارس معارف علوم و معارف اسلامی تشریح کرد: «ظرفیت تقاضای این رشته باید برآورد دقیق‌تری انجام شود و بر حسب این تقاضا ظرفیت‌سازی در اقصی نقاط مختلف کشور پیش‌بینی شود».

وی افزود: «اصلی‌ترین هدف برگزاری گردهمایی مدیران منوط به یادگیری و تجربه‌افزونی از یکدیگر است و سپس عهد خود را با این نهضت نورانی عجین کنند و در آخر از انوار مطهر امام رضا(ع) بهره‌مند شوند».

سند تحول بنیادین