حسین صادقی در نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی آموزش و پرورش کشور و شورای عالی:
رسانه ها، جریان سازی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش را سرعت می بخشند
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی گفت: مدیران روابط عمومی و رسانهها نقش ویژهای در سرعت بخشی به جریانسازی اخبار و اطلاعات، بویژه تبیین آیین نامهها، مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در مدارس دارند.
حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش در نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی آموزش و پرورش کشور که عصر روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه در محل شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن اشاره به نقش رسانه در مناسبات اجتماعی و گردش اطلاعات در جامعه، یکی از مأموریت های اصلی روابط عمومی را اطلاع یابی و اطلاع رسانی سریع اخبار، گزارشها و تبیین سیاستها دانست و افزود: مدیران روابط عمومی و رسانهها نقش ویژهای در سرعت بخشی به جریانسازی اخبار و اطلاعات، بویژه تبیین آیین نامهها، مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در مدارس دارند.
صادقی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پیرامون نقش مهم روابط عمومیها در روشنگری و امید آفرینی گفت: «اثر یک شگرد خوب رسانهای یا یک حرکت هماهنگ تبلیغاتی، از بستن شیرهای نفت نیز بیشتر است.» از این رو میتوان با یک کار هنرمندانه در سریعترین زمان ممکن آیین نامهها، مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش را به مخاطبان اصلی آن یعنی: مدیران، معلمان و دانش آموزان رساند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، «شورای عالی آموزش و پرورش» را بالاترین مرجع سیاستگذاری، قانونگذاری و نظارت بر مصوبات آموزش و پرورش دانست و افزود: بسیاری از پروندههای آموزشی که در کمیسیون موارد خاص شورای عالی آموزش و پرورش طرح و ساعتها وقت مدیران را میگیرد، ناشی از جهل مخاطبان به قوانین و مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش است.
عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش اذعان داشت: آگاهی بخشی، تشریح و تبیین سیاستهای شورای عالی آموزش و پرورش به جامعه مخاطبان با استفاده از ظرفیت وجودی اصحاب رسانه، موجب کاهش ارجاع پروندههای تخلفات آموزشی مدیران و دانش آموزان به کمیسیونهای موارد خاص شورای عالی آموزش و پرورش خواهد شد.
صادقی با اشاره به ظرفیتهای موجود رسانهای در آموزش و پرورش گفت: ایجاد پنجرهای با نام «آیین نامهها و مقررات و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در پورتال رسمی وزارت آموزش و پرورش»؛ بهرهمندی از ظرفیت عظیم «شبکه شاد» با بیش از ۱۷ میلیون کاربر فعال و بهرهمندی از ظرفیت «دانش آموز خبرنگاران» خبرگزاری پانا در اطلاع رسانی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش از ظرفیتهای درون سازمانی برای گفتمانسازی مصوبات این شورا است.
صادقی با اشاره به نقش شبکههای اجتماعی و تولیدات بصری در آموزش گفت: تولید موشنگرافی و اینفوگرافیهای متنوع و جذاب کمک شایانی در آموزش مخاطبان و جریانسازی مصوبات در کمترین زمان ممکن برای دورترین نقاط کشور را فراهم میکند.
وی ادامه داد: امروزه بهرهمندی از هوش مصنوعی و استفاده از چت باتها در تجزیه و تحلیل دادهها، ایجاد و نظارت بر محتوا، روابط عمومی را متحول کرده و نباید از ظرفیت این تکنولوژی در گردش اطلاعات و ارزیابی میزان نفوذ اخبار ارسالی غافل شد.
صادقی در پایان چشم انداز روابط عمومی را ایجاد روابط عمومی اثربخش توصیف کرد و آن را مایه توسعه و تعالی نظام تعلیم و تربیت کشور دانست و افزود: روابط عمومی اثربخش میتواند زیباترین جلوه مسئولیت اجتماعی در تولید اخبار مطلوب برای مخاطبان ترسیم و آنان را برای مشارکت و متقاعد سازی بیشتر ترغیب نماید.
وی ضمن معرفی روابط عمومی به عنوان یک ایدئولوژی تحول آفرین و یک تفکر جمعی برای حفظ سرمایههای اجتماعی دستگاه، گفت: داشتن نگاه آینده پژوهانه و بکارگیری روشهای نوین ارتباطی و تعامل سازنده با خبرنگاران و اصحاب رسانه، مأموریت مهم مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در اعتلای نظام تعلیم و تربیت است.